Jornades Gastronòmiques de la Tòfona Negra de Sòria


Nom:
SORIA&TRUFA – Jornades Gastronòmiques de la Tòfona Negra de Sòria

Tipus d'esdeveniment:
Esdeveniment provincial anual

Data:
Febrer i març

Descripció:
Es pot dir que la Tòfona Negra tant pel seu valor econòmic com gastronòmic és el diamant negre del bosc i de la taula. En concret la Tòfona Negra de Sòria, fong original de la província, és un dels més prestigiosos del mercat per la seva alta qualitat i cada vegada és més demandat en els plats dels gourmets més preuats.
Durant els primers mesos de l’any, coincidint amb la temporada de recol·lecció de la Tòfona Negra de Sòria o “Tuber Melanosporum” se celebren cada any les seves Jornades Gastronòmiques als restaurants de la ciutat i província. Es tracta d’un festival gastronòmic en el qual es poden degustar tant tapes com menús elaborats amb tòfona; una proposta diferent, fresca i actual amb veritables delicadeses que combinen a la perfecció modernitat amb tradició.

Adreça:
Diversos establiments de la ciutat

Organitzador:
Jornades organitzades per Asohtur en col·laboració amb l’Ajuntament de Sòria.
Jornades gastronòmiques de la Tòfona Negra de Sòria
Pl. Major, s/n, 42002 Sòria