
Living Lab Moncayo
LIVING-LAB PROJECTE MYCOTOUR
7 i 8 de maig 2024
Cap a una xarxa internacional de Parcs MicoturĆstics (Fungi Friendly Forest):
Presentació del Parc Micològic del Moncayo.
Coordinació tècnica:
Programa. Dia 7 de maig. Entrada lliure fins a completar aforament.
Saló polivalent de l’Ajuntament de Sant MartĆ de la Verge del Moncayo (Saragossa, Aragó , Espanya).
16:30 h
Inauguració
16:45 h
El Projecte Mycotour: vertebració i internacionalització del micoturisme al medi rural
Fernando MartĆnez PeƱa
Investigador Centre de Recerca i Tecnologia AgroalimentĆ ria d’Aragó.
17:00 h
17:30 h
18:15 h
18:30 h
Cuiner investigador. Basque Culinary Center (BCC-Innovation), Sant SebastiĆ .
Cristina Mallor
Investigadora del Centre de Recerca i Tecnologia Agroalimentà ria dAragó.
Jean Rondet
CEO. Sens et Territoire, FranƧa.
Ana Maria Ferrer Mairal
Investigadora en tecnologia d’aliments. Universitat de Saragossa
JosƩ Tazueco
Xef del restaurant Saboya 21, Tarazona.
19:15 h
21:00 h
(NomƩs ponents i experts convidats)
Programa. Dia 8 de maig. Jornada de Matà només per a ponents i experts convidats.
9:00 h
9:30 h
10:00 h
10:30 h
11:30 h
12:00 h
13:15 h
14:30 h
Programa. Dia 8 de maig. Jornada de Tarda. Entrada lliure fins a completar aforament
Saló polivalent de l’Ajuntament de Sant MartĆ de la Verge del Moncayo (Saragossa, Aragó , Espanya)
17:00 h
āLa importĆ ncia de generar i mantenir inventaris a llarg termini per millorar el coneixement i la gestió dels recursos micològics.ā . Ulf Büntgen . Professor de la Universitat de Cambridge, Regne Unit.
āEl projecte FUNDIVE i la ciĆØncia ciutadana per a la millora del coneixement sobre la biodiversitat micològicaā. Sergi de Miguel MagaƱa . Universitat de Lleida-Centre de CiĆØncia i Tecnologia Forestal de Catalunya.
āL’impacte del canvi climĆ tic en els recursos micològics: El projecte āper boletsāā . Cristina Aponte . CIFOR-INIA, Consell Superior d’Investigacions CientĆfiques, Madrid.
17:45 h
European projects Manager Regió Piemont. Ità lia.
18:30 h
19:00h ā 20:30h
20:30 h
Experts participants : gestors i propietaris forestals de Parcs Micològics, associacions micològiques, empreses de base micològica, agents de desenvolupament rural, restaurants micològics i cientĆfics internacionals.
-
- Alexis Guerin-Laguette . Secretari del ComitĆØ CientĆfic de l’EMI. Nova Zelanda (online).
- Alexandra Falba . Gastronomia i direcció artĆstica. Montpeller. FranƧa.
- Ana Maria Ferrer Mairal . Investigadora en tecnologia d’aliments. Universitat de Saragossa.
- Antonio MolinĆ© . Tresorer de l’Associació Micològica de Camp. Osca.
- Beatriu de la Parra . CEO ECM Enginyeria ambiental. Ćvila.
- Bin Wang . CEO Golden Truffles. AustrĆ lia-Xina.
- Cristina Aponte . CIFOR-INIA, Consell Superior d’Investigacions CientĆfiques, Madrid.
- Cristina Mallor . Investigadora del Centre de Recerca i Tecnologia Agroalimentà ria dAragó.
- David Villada . Cap de Servei de Promoció Forestal. Junta de Castella i Lleó.
- Enrique Arrechea Veramendi . Cap del Servei de Planificació i Gestió Forestal. Govern dAragó.
- Enrique FernĆ”ndez Villamor . President de la Federació CastellĆ Lleonesa d’Associacions Micològiques (FAMCAL).
- Fernando GuillĆ©n . Cap dels Serveis AgrĆcoles. Diputació Provincial de Terol.
- Fernando MartĆnez PeƱa. Investigador del Centre de Recerca i Tecnologia AgroalimentĆ ria dAragó.
- Isabel Doñate . Associació de Truficultors de Terol (ATRUTER).
- Jacob RamĆrez . Parc Micològic del Moncayo. President de la Comarca de Tarazona i el Moncayo i Alcalde de Sant MartĆ de la Verge del Moncayo.
- Jaume Carrasco Carrasco . Institut Regional de Recerca i Desenvolupament Agroalimentari i Forestal de Castella-la Manxa.
- Javier Marcos . Professor curs āOrientador Micològicā. Projecte Fungalia.
- Jean Rondet . CEO. Sens et Territoire, FranƧa.
- JĆ©rĆ“me Sauveplane . Territori Micològic ViganĆØs. Regidor Adjunt a l’Alcalde de l’Ajuntament del Vigan, FranƧa.
- Jesús Lamata . President Associació Micològica Sant Martà de la Verge del Moncayo.
- Joaquin Latorre Minguell. European Mycological Institute (EMI).
- Joris Masafont . Charte forestière Sud Cévennes, França.
- JosĆ© Gerardo López Castillo. President de la Federació Andalusa d’Associacions Micològiques (FAMA).
- JosƩ Tazueco . Xef del restaurant Saboya21, Tarazona.
- José Antonio Lucas . Cap del Servei Territorial de Medi ambient de Soria. Junta de Castella i Lleó.
- Lourdes AndrĆ©s . Presidenta de l’Associació Montes de Soria. Ajuntament de Soria.
- Luis Javier HernÔndez Bruna . Associació Micològica de Sant Martà de la Verge de Moncayo.
- Maria MartĆn SantafĆ© . Investigadora del CITA. Govern dAragó.
- MartĆn de Luis . Departament de Geografia i Ordenació del Territori. Universitat de Saragossa.
- Miguel Ćngel Navarro . Diputat dAgricultura. Diputació Provincial de Terol.
- Miguel Ćngel Saz . Departament de Geografia i Ordenació del Territori. Universitat de Saragossa.
- Miguel Gimeno . Associació de Recol·lectors Sylvesterra (Terol) i CEO Cistella i Bolets, València.
- Nahuel Pazos . Cuiner investigador. Basque Culinary Center (BCC-Innovation), Sant SebastiĆ .
- Nuria Mignone . European projects Manager Regió Piemont. Ità lia.
- Pedro Aparicio . Secretari de lĀ“Associació MicoAragón. Alcalde d’Orcajo (Saragossa).
- Pedro Blanco . President Societat Micològica Turolense.
- Rafael Blasco . President del Grup Micològic Caesaraugusta.
- Ricardo Forcadell. CEO Qilex. Consultoria forestal.
- Roberto Serrano Notivoli . Departament de Geografia i Ordenació del Territori. Universitat de Saragossa.
- RubĆ©n Escribano Gil de Gómez . TĆØcnica Associació de Parcs Micològics d’Aragó (MicoAragó).
- Rubén HernÔdez . Servei Territorial de Medi ambient de Saragossa. Govern dAragó.
- Sebastien Diette. CEO d’Alcina, Montpeller, FranƧa.
- Sergi de Miguel Magaña . Centre de Ciència i Tecnologia Forestal de Catalunya-Universitat de Lleida.
- Simon Egli . Antic investigador de l’Institut de Recerca Forestal de SuĆÆssa (WSL).
- Ulf Büntgen . Professor de la Universitat de Cambridge, Regne Unit.
- Victòria Ruiz Medrano . Universitat de Valladolid.
- Yolanda Santos. Regidora de Turisme. Ajuntament de Soria.
Coordinació administrativa

Direcció i assessoria cientĆfica


Participació







FinanƧament



Coordinació administrativa

Direcció i assessoria cientĆfica


Participació







FinanƧament


