Barro

Equip Fàbrica de Solfa

Nom:

Barro

Descripció:

Barro és un restaurant contemporani ubicat a Àvila i amb unes vistes extraordinàries de la ciutat. El restaurant el dirigeix el jove xef Carlos Casillas, que ha sabut reinterpretar la cuina tradicional castellana amb una mirada fresca i actual desenvolupant les tècniques més modernes però sense oblidar les seves arrels. La seva proposta gastronòmica es basa en l’equilibri, de producte, de narrar el que diàriament observen les desenes de persones que fan Barro. Amb els mateixos ulls, però una mirada diferent. Amb la creativitat i la sensibilitat com a eixos i la tècnica com a eina al seu servei. A Barro els bolets i la tòfona tenen el seu lloc i moixernons, ceps o cama-secs, entre d’altres, formen sovint part del seu menú degustació i de l’acostament al minimalisme naturalista de la cuina de Barro.
El restaurant, d’ambient sobri i elegant, destaca per un servei acurat i una carta de vins oberta al món i també a petits productors locals. Barro és un espai on tradició i innovació conviuen per oferir una experiència gastronòmica única al cor de la província d’Àvila.

 

Adreça:

Carretera Salamanca, 4, 05002 Àvila – Espanya.

 

Tipus de cuina:

Cuina d’autor amb arrels castellanes i producte de proximitat.

Preu mitjà:

€€€

Horari:

De dijous a diumenge, 14:00h a 15:30h i de 21:00h a 22:30h.
Tancat de dilluns a dimecres.

Barro

Carretera Salamanca, 4, 05002 Àvila – Espanya

 

Et pot interessar

Museu de la Natura Vall de l’Alberche

Bosc Micològic d’Àvila

Bosc Micològic d’Àvila

Museu de la Natura Vall de l’Alberche