La Lobita

Equip Fàbrica de Solfa

Nom:

La Lobita

Descripció:

Situat a la localitat de Navaleno, a la província de Sòria, La Lobita és un restaurant guardonat amb una estrella Michelin i dos Sols Repsol. Dirigit per la xef Elena Lucas, tercera generació al capdavant dels fogons, i el seu marit i sommelier Diego Muñoz, l’establiment ret homenatge a la tradició familiar i a l’entorn natural que l’envolta. El nom “La Lobita” és un tribut a l’àvia de l’Elena, Luciana Lobo, qui va fundar el bar original al mateix lloc. La proposta gastronòmica se centra en una cuina creativa i de temporada, amb un èmfasi especial en els bolets i productes locals. El restaurant ofereix menús degustació que varien segons l’estació, destacant plats com el “Torrezno etéreo y ligero” i la “Truita líquida amb aroma a tòfona negra”. L’espai combina elements tradicionals amb una decoració moderna. La Lobita és una destinació imprescindible per als amants de l’alta cuina que busquen una experiència culinària arrelada en la tradició i el respecte per l’entorn natural de les terres de Sòria.

Adreça:

Avinguda de la Constitució, 54, 42149 Navaleno, Sòria

Tipus de cuina:

Cuina creativa i de temporada

Preu mitjà:

€€/€€€

Horari:

Dilluns i dimarts: Tancat
Dimecres a divendres: 13:30h a 15:00h
Dissabte: 13:30h a 15:00h i 21:00h a 22:15h
Diumenge: 13:30h a 15:00h

Restaurant La Lobita

Avinguda de la Constitució, 54, 42149 Navaleno, Sòria