Slide thumbnail
Slide thumbnail

Culinary Hub

DESCOBRINT TUBER MELANOSPORUM,
DEL BOSC A LA XARCUTERIA

31 de gener 2023

De 10.30 a 14.00 h

Primera planta recinte firal El Sucre | Activitat professional

Taller d’innovació agroalimentària per a l’elaboració de productes trufats, amb la participació de:

  • Eva Guillamón , investigadora del Centre per a la qualitat dels aliments (INIA-CSIC) de Soria.
  • Laura Mateo-Vivaracho , membre del comitè científic de l’Institut Europeu de Micologia (EMI)
  • Pepe Muxí , especialista del sector de la tòfona de @_SotaTerra
  • Daniel Oliach , investigador del centre de Ciència i Tecnologia Forestal de Catalunya (CTFC)

PROGRAMA

9:00 h

9:15 h

10:00 h

Presentació del taller.

Propietats, qualitats i aromes de la tòfona.

La tòfona com a ingredient alimentari.

9:00 h

Presentació del taller.

9:15 h

Propietats, qualitats i aromes de la tòfona.

10:00 h

La tòfona com a ingredient alimentari.

Descans

11:15 h

12:15 h

Caracterització del producte. Com es comercialitza la tòfona?
Es disposarà de tòfona fresca, congelada, suc de tòfona, brisura, trossos, pelades i làmines.

Degustació de productes trufats.

11:15 h

Caracterització del producte. Com es comercialitza la tòfona?
Es disposarà de tòfona fresca, congelada, suc de tòfona, brisura, trossos, pelades i làmines.

12:15 h

Degustació de productes trufats.

Finançat per “Projecte Mycotour. Expedient: ETE-010000-2021-184

Coordinació administrativa

Direcció i assessoria científica

Participació

Finançament

Coordinació administrativa

Direcció i assessoria científica

Participació

Finançament