Culinary Hub
DESCOBRINT TUBER MELANOSPORUM,
DEL BOSC A LA XARCUTERIA
31 de gener 2023
De 10.30 a 14.00 h
Primera planta recinte firal El Sucre | Activitat professional
Taller d’innovació agroalimentària per a l’elaboració de productes trufats, amb la participació de:
- Eva Guillamón , investigadora del Centre per a la qualitat dels aliments (INIA-CSIC) de Soria.
- Laura Mateo-Vivaracho , membre del comitè científic de l’Institut Europeu de Micologia (EMI)
- Pepe Muxí , especialista del sector de la tòfona de @_SotaTerra
- Daniel Oliach , investigador del centre de Ciència i Tecnologia Forestal de Catalunya (CTFC)
PROGRAMA
9:00 h
9:15 h
10:00 h
Presentació del taller.
Propietats, qualitats i aromes de la tòfona.
La tòfona com a ingredient alimentari.
9:00 h
Presentació del taller.
9:15 h
Propietats, qualitats i aromes de la tòfona.
10:00 h
La tòfona com a ingredient alimentari.
Descans
11:15 h
12:15 h
Caracterització del producte. Com es comercialitza la tòfona?
Es disposarà de tòfona fresca, congelada, suc de tòfona, brisura, trossos, pelades i làmines.
Degustació de productes trufats.
11:15 h
Caracterització del producte. Com es comercialitza la tòfona?
Es disposarà de tòfona fresca, congelada, suc de tòfona, brisura, trossos, pelades i làmines.
12:15 h
Degustació de productes trufats.
Finançat per “Projecte Mycotour. Expedient: ETE-010000-2021-184
Coordinació administrativa
Direcció i assessoria científica
Participació
Finançament
Coordinació administrativa
Direcció i assessoria científica
Participació
Finançament